www.helpedu.ro aparține Asociaţiei HelpAutism, cu sediul social în Bucureşti, Str. Delea Nouă nr. 36, sector 3, înregistrată cu CIF 26590428, societate denumită în cele ce urmează, în mod generic, deţinătorul site-ului. Termenul de utilizator desemnează orice persoană care accesează site-ul şi care se obligă implicit să respectate prezentul set de reguli, fiind răspunzător pentru acţiunile sale pe site.

Niciun utilizator al site-ului nu poate prelua conţinutul site-ului (copierea, multiplicarea, distribuirea, arhivarea sau păstrarea), nu poate interveni, modifica sau şterge conţinutul acestuia (textul, imaginile, logourile etc.). Orice încălcare a acestei reguli reprezintă o încălcare a drepturilor de autor, de marcă sau orice alt drept de proprietate intelectuală.

Pentru textele, imaginile, logo-urile, semnele grafice, orice elemente de conţinut publicate pe site deţinătorul are drept de proprietate sau de utilizare, fiind protejate de legislaţia privind drepturile de proprietate intelectuală.

Dreptul de autor pentru informatiile şi textele publicate pe acest site este deţinut de Asociaţia Help Autism şi niciun material de pe acest site nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat. Deţinătorul site-ului oferă acces liber la conţinutul acestuia şi permite utilizatorilor să vizualizeze informaţiile existente pe site doar în scopuri personale, necomerciale. Încălcarea acestor reguli poate atrage după sine răspunderea civilă sau penală a făptuitorului.

Deţinătorul site-ului nu garantează funcţionarea neîntreruptă, constantă, fără erori şi nu îşi asumă responsabilitatea pentru eventualele pierderi, pagube directe, indirecte sau accidentale pe care utilizatorii le pot suferi din cauza nefuncţionării temporare, din cauza eventualelor erori de pe site sau din cauza accesării link-urilor din site către alte site-uri partenere sau bannere publicitare.

Pe site pot fi prezente reclame şi/sau legături către pagini ale unor terţe părţi, parteneri. Deţinătorul site-ului nu îşi asumă răspunderea pentru informaţiile furnizate şi conţinutul acestor site-uri. Deţinătorul site-ului îşi rezervă dreptul de a modifica oricând conţinutul site-ului, fără notificare prealabilă. De asemenea, poate modifica oricând condiţiile de utilizare a site-ului, noile condiţii intrând în vigoare din momentul în care au fost făcute publice pe site.

Pentru detalii suplimentare vă rugăm să ne contactați la adresa contact@helpedu.ro