Tot ce aveți nevoie ca să înțelegeți, tratați și sprijiniți mințile diverse.

Bine ați venit într-o experiență educațională, care schimbă vieți! Cursul online Permis în autism reprezintă un pilon al educației și sprijinului pentru copiii cu autism din România și este primul curs de acest fel din țara noastră. În acest curs, vă invităm să vă alăturați unei călătorii fascinante prin acest univers variat, în care să învățați cum să deveniți un sprijin autentic pentru copiii și adulții cu autism.

Cursul despre autism este un prilej unic de a vă dezvolta abilitățile și de a face diferența în viața celor cu autism. Autismul nu mai este o afecțiune izolată, ci o formă de a fi pentru mulți oameni din comunitatea noastră.

Cui se adresează cursul despre autism?

Cadrelor Didactice: pentru a deveni ghizi mai buni pentru elevii cu cerințe educaționale speciale.

Medicilor și Asistenților Medicali: pentru a oferi îngrijire mai eficientă și personalizată pacienților cu autism.

Părinților: pentru a deveni coterapeuți eficienți pentru copiii lor

Colegilor și Prietenilor: pentru a înțelege mai bine lumea persoanelor cu autism și pentru a fi alături de ei în mod empatic.

Psihologilor și Studenților la Psihologie: pentru a obține o certificare care vă va deschide noi oportunități profesionale în calitate de terapeuți ABA.

Căi de învățare

 

Permis în autism – Basic / 250 lei

Potrivit dacă doriți să înțelegeți mai bine ce înseamnă autismul, cum se manifestă în diferite contexte și cum puteți deveni un partener valoros pentru persoanele cu autism.

  • parcurgeți modul de bază
  • primiți permisul în autism
  • înțelegeți mințile aparte
  • aflați cum puteți ajuta

 

Permis în autism – PRO / 1 000 lei

Potrivit dacă sunteți terapeut în devenire și vreți să învățați metode de intervenție sau terapeut în formare și aveți nevoie de o certificare a cunoștințelor.

  • acces la modulele Basic și terapie ABA
  • parcurgeți modulul de practică
  • diplomă acreditată​ de Colegiul Psihologilor
  • aveți acces 1 an în comunitate

Ce veți învăța?

Navigarea în Universul Autismului

În acest modul, vă vom ghida în înțelegerea profundă a spectrului autismului, dezvăluind misterele și particularitățile acestui univers.

Strategii de Intervenție Terapeutică

Veți învăța metoda ABA (analiza aplicată a comportamentului) și cum să aplicați aceste strategii pentru a sprijini dezvoltarea copiilor cu autism.

Cum să Fiți un Sprijin Autentic

Vă vom oferi instrumentele și abilitățile necesare pentru a deveni un sprijin autentic și empatic pentru copiii și adulții cu autism.

Cu autismul în diverse contexte de viață

Veți înțelege ce înseamnă autismul în contextul interacțiunilor de la școala, din comunitate, de la locul de muncă și din cabinetul medical.

 Metode de intervenție detaliate (PRO)

În modulul dedicat profesioniștilor, veți aprofunda metoda ABA – analiza aplicată a comportamentului alături de cele peste 30 de instrumente de lucru.

Care sunt beneficiile cursului Permis în autism?

O Abordare Completă și Unică

Acest curs despre autism nu se limitează doar la cunoașterea teoretică a autismului. Noi aducem laolaltă cunoștințe teoretice, abordări practice și compasiune într-un mod unic. Nu vom învăța doar despre autism; vom învăța cum să fim ghizi empatici și creatori de povești de succes pentru mințile diverse.

Experiență de Învățare Interactivă

Cursul nostru este construit pe o platformă modernă și interactivă care vă permite să înveți într-un mod plăcut și eficient. Cu lecții video captivante, resurse descărcabile și comunitatea noastră empatică formată din profesioniști, veți face parte dintr-o experiență de învățare memorabilă.

Echipă de Experți cu peste 14 de ani de experiență

Avem o echipă de experți în autism, cu peste 14 de ani de experiență. Suntem dedicați să vă oferim cele mai recente cunoștințe și abordări practice în acest domeniu în continuă evoluție.

Certificare Unică în România

La finalul acestui curs online, veți primi o certificare unică în România care atestă abilitățile și înțelegerea dvs. profundă a autismului. Aceasta este o oportunitate unică de a vă diferenția și de a vă dezvolta cariera în acest domeniu plin de potențial. Psihologii vor primi o diplomă cu credite, care atestă competențele în domeniul autismului și le va permite să profeseze ca terapeuți ABA.

Impact Pozitiv Asupra Vieții

"Permis în Autism" nu este doar un curs, ci o călătorie care vă va schimba viața și vă va ajuta să faceți o schimbare reală în viața copiilor cu autism și a familiilor lor. Vom învăța împreună cum să creăm un impact pozitiv și să construim un viitor mai luminos pentru toți.

Un Curs Pentru Toată Comunitatea

Acest curs este deschis nu doar profesioniștilor din domeniul autismului, ci și părinților, cadrelor didactice, prietenilor, colegilor și tuturor celor dornici să devină parte a soluției. Suntem aici pentru a construi o comunitate puternică și empatică.