Avantajele unei platforme de e-learning

Prin intermediul unui sistem de e-learning vă putem oferi o serie de facilități pentru accesarea unor informații actualizate, de calitate, care implică un efort logistic minim.

De asemenea, platforma Help Edu va oferi gratuit o serie de webinarii pentru specialiști terapeuți, părinți și cadre didactice.


Despre platformă

Resurse digitale


Platforma noastră de e-learning vă pune la dispoziție resurse digitale precum webinarii, cursuri și suporturi de curs, ghiduri de bune practici și alte resurse care pot fi utilizate în procesul educativ, care se desfășoară acasă sau în clasă.

Webinarii

Utilizatorii platformei vor putea accesa webinarii în care se expun bune practici pentru educația online, destinate cadrelor didactice, părinților și specialiștilor.

Resurse educaționale

Utilizatorii platformei vor beneficia de cursuri, suporturi de curs și alte resurse informative necesare pentru integrarea reală în sistemul educațional al copiilor cu TSA sau CES, dar și acces la cursuri de formare în ABA, logopedie, kinetoterapie.

Ghiduri de bune practici

În urma cercetările făcute de specialiștii noștri. dar mai ales datorită experienței în terapie online pe care au acumulat-o în lunile de la declanșarea pandemiei, vom pregăti ghiduri de bune practici pentru educația online incluzivă destinate terapeuților, părinților și cadrelor didactice.

Certificări

În baza prezenței la cursuri și la sesiunile de testare, utilizatorii vor obține certificări de absolvire sau de participare.